alt text

Taste the Moment

Schillen is niet nodig. Gewoon opeten! Lekker zelf van genieten, met vrienden of met familie. Onderweg op het werk of thuis. De Sweet Sensation is een gezond tussendoortje, maar ook geschikt om heerlijke gerechten mee te maken. De peer die je altijd een "Moment of Taste" zal geven. Kijk hier hoe!

Ready to Enjoy

Stop een Sweet Sensation in de schooltas van je kind Ze is heerlijk verfrissend, hoeft niet te worden geschild en is lekker zoet! Je kinderen zijn gek op Sweet Sensation. Geen snoeprepen, chips en koekjes meer mee naar school. Gewoon een peer in hun tas, voor een simpel en gezond tussendoortje.

alt text

On the Go

Neem er een mee naar het werk. Leg er een paar in de auto. Overal biedt de Sweet Sensation wat jij en jouw gezin nodig hebben wanneer het energiepeil zakt: zoet en sappig, stevig en verkwikkend: een ware traktatie zonder schuldgevoel. Sweet Sensation is jouw nieuwe BFF: je Best Fruit Friend for on the go!

alt text

Share the Moment

Snijd een Sweet Sensation in blokjes voor een verse salade. Durf te experimenteren! Bekijk onze heerlijke, gezonde Sweet Sensation-recepten om de peer nog meer tot zijn recht te laten komen. Ze smaakt prima bij elke gelegenheid.

Recepten

Enjoy the Moment

Een sieraad in de fruitschaal. Met Sweet Sensation heb je waar voor je geld, dankzij een aantal buitengewone eigenschappen. De peer is sappig en lekker. Zelfs in de fruitschaal blijft ze langer stevig, vers en sappiger dan je zou verwachten. En ze ziet er in de fruitschaal ook fantastisch uit. De rood-gouden gloed versterkt de natuurlijke warmte van jouw huis.

alt text

Caring the Moment

Baby's zijn gek op peren en peren zijn gemaakt voor baby's. Peren zijn hypo-allergeen. De kans op allergische reacties is daarom minimaal. De Sweet Sensation combineert al deze natuurlijke voordelen en bevordert de natuurlijke, gezonde groei van jouw baby.

 

alt text