alt text

De lekkerste peer

De Sweet Sensation heeft een prachtige rode blos en uitzonderlijk zoete smaak. Schillen is niet nodig. Gewoon opeten! Lees hier meer over de natuurlijke vitaminen en mineralen in de peer en hoe hem te bewaren om de heerlijke smaak te behouden.

Vol energie

Naast vitaminen bevat de peer nog meer natuurlijke en gezonde bestanddelen. De Sweet Sensation zit boordevol vezels, genoeg om te voorzien in een vijfde van uw dagelijkse behoefte. Ze bevat meer pectine dan een appel, en dat kan helpen jouw LDL-cholesterolpeil te verlagen. De Sweet Sensation is ook rijk aan vitamine B2, C, E, koper en kalium. Een natuurlijke multivitaminepil, een krachtige antioxidant en een bron van sporenelementen. Deze peer geeft je de power om dóór te gaan!

 

“De Sweet Sensation is met voorsprong de best smakende peer”
- Smaakonderzoek peren, november 2019
alt text

Een veelzijdige peer

De Sweet Sensation is een veelzijdige peer. Aantrekkelijk door een rode blos en is heerlijk zoet en sappig. Er is altijd wel een aanleiding om van deze peer te genieten. Inspiratie nodig?

Taste the Moment

Bewaren

In de koelkast blijft de Sweet Sensation verrassend lang stevig en vers. Haal de Sweet Sensation een dag vóór eten uit de koelkast, dan is ze nóg frisser en fruitiger.

Koel en verfrissend

Houd je van een koele, verfrissende peer? Leg haar dan enkele uren terug in de koelkast. Zo heb je een fris hapje op een zomerse dag – het gezonde alternatief voor een ijsje of frisdrank.

alt text

De lekkerste peer is o.a. verkrijgbaar bij: